Organizacioni odbor Bh. povorke ponosa poziva LGBTIQ osobe iz Sarajeva da se prijave na radionice ličnog rasta i razvoja. 

Svjesni činjenice da LGBTIQ osobe u svom životu prolaze kroz niz izazova u kontaktu sa svojim najbližim i okolinom, ali i sami sa sobom, te da proces autovanja nikome nije jednostavan, ovom radionicom želimo doprinijeti jačanju LGBTIQ osoba kao individua.

Radionice su sačinjene od tri dijela kroz koja ćete moći saznati više o tome šta je ono što nas čini onim što smo danas, kako se osjećamo unutar i izvan ormara, šta znači otvoriti se drugima i pokazati sebe, kako biti sa sobom, te kako osjetiti u svom tijelu moć – svijest o moći svog glasa, tijela i prostora

Radionica je ograničena na 10 učesnika/ca, zatvorena je za javnost, te će se odvijati kroz tri četvrtka od 18:00 do 22:00h. (29. septembar, 6. i 13. oktobar). Bilo bi poželjno da možete učestvovati na sve tri radionice, jer će se nadovezivati.

Ohrabrujemo sve LGBTIQ osobe koje žele da u sigurnom prostoru i opuštenoj atmosferi, kroz grupnu razmjenu i samorefleksiju rade na jačanju sebe kao individue kako bi se lakše nosili sa izazovima koji dolaze iz sredine.

Radionicu vodi Lejla Huremović, geštalt psihoterapeutkinja u edukaciji.

Rok za prijavu je 20.9.2022. godine.

*Zbog nedostatka finansijskih sredstava, radionica je ograničena samo za učesnike/ce iz Sarajeva. Shodno mogućnostima, nadamo se da će i nakon ovih radionica biti još prostora za sličnu organizaciju.*

Share This